Last minute fashion week outfit!

New in: Boots!

Der er lang tid til studiestart og køb af bøger, når man står med et par lækre støvler i hånden.. Sådan havde jeg det i hvert fald for et par dage siden, da jeg helt tilfældigvis (not) befandt mig i Zara. Jeg havde set støvlerne på Instagram, og jeg måtte altså lige ind og prøve dem, selvom månedens budget ikke inkluderer nye sko. De passede mig desværre helt perfekt, og så kan man jo ikke bare efterlade dem i butikken.. Vel? 😉

English: I feels like the new semester and expensive books are very far away when you’re standing with a pair of great boots in your hand.. At least that’s how I felt when I coincidentally (not) found myself in the Zara store the other day. I saw the boots on Instagram a few weeks ago, and I just had to try them on. Unfortunately, they looked amazing on me, so I couldn’t just leave them behind.. Right? 😉

dsc_1160

dsc_1170

dsc_1179

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last minute fashion week outfit!