Fashion Week Moments!

Last minute fashion week outfit!

Jeg prøver altid at planlægge mine outfits i god tid, og det er især vigtigt for mig, når det kommer til modeugen. Da jeg forleden var på vej ud af døren, opdagede jeg, at min skjorte var lidt for krøllet, og der var altså ikke tid til at stryge den. Jeg hev derfor alt ud af mit klædeskab, og endte med at tage min fine Marc Jacobs kjole på, som kan redde enhver tøjkrise. For at det ikke skulle blive alt for sort og hvidt, farvede jeg mine læber med den fedeste orange/rødlige liquid lipstick, og jeg er vild med det! Hvad synes I om looket? 🙂

English recap: I always love to plan my outfit before an event, but last week at fashion week, it went wrong. The shirt I had planned to wear was way too wrinkled, so I had to pull out everything from my closet in a rush. I ended up going with my Marc Jacobs dress, which can save any fashion emergency. I added red lips to make sure the look wasn’t too boring, and I really like it! What do you think? 🙂

dsc_0984

dsc_1002

dsc_1025

dsc_1057

Dress: Marc Jacobs – Bag: Chanel – Shoes: Asos.com – Belt: H&M – Sunglasses: RayBan

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion Week Moments!