New in: Robe Coat!

Elf Nails!

En af mine absolut yndlingsjulefilm er “Elf” med Will Ferrell. Den er simpelthen så sjov, og så er jeg også helt vild med Zooey Deschanel. For et par dage siden så jeg nogle fine negle på Instagram der var inspireret af netop filmen “Elf”, og dem blev jeg nødt til at rekreere. Jeg synes, at de blev rigtig sjove, og det var dejligt med en pause fra SRP.. Den er nu afleveret, og jeg er gået på juleferie! Næste uges negle bliver helt sikkert overpyntet, så de er klar til juleaften 😉

English recap: One of my absolute favorite christmas movies, is the movie “Elf”. It is so much fun to watch, and I love Will Ferrell and Zooey Deschanel. I saw a nail design inspired by the movie on Instagram, and I had to recreate it! I can’t wait till next week, where I’m going to bedazzle my nails for christmas eve 😉

 

DSC_0325

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Robe Coat!