Summer recap!

New in: fall boots!

Jeg har i de sidste to år gået med mine elskede chelsea boots om foråret og efteråret. De er efterhånden blevet slidt en del, så jeg tænkte, at det var på tide at få nogle nye. De måtte gerne være samme stil, men de er efterhånden blevet lidt for mainstream.. Derfor faldt jeg pladask for disse fede Zign støvler, som jeg fandt på Zalando. Hvad synes i om dem? Foretrækker i chelsea støvlen, eller noget andet? 🙂

For the last two years I have been wearing my beloved chelsea boots. Unfortunately, they are not looking that good anymore, so I decided to get a new pair. The chelsea boot has become a little too mainstream, so I wanted to get something else. I found these beautiful boots from Zign on Zalando, and I had to get them! Which kind of boots do you like the most? 🙂

DSC_0911

DSC_0914

DSC_0919

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer recap!