Trafik kegle!

Brother Veilles!

Hej allesammen! I går faldt jeg over et par smukke sko på Nasyt Gals Instagram, og jeg måtte bare finde ude af hvor de var fra. Jeg fandt ud af at de kommer fra et afrikansk brand der hedder Brother Veilles, og de laver alle deres sko i hånden! Eftersom de er utrolig smukke og håndlavede er de altså ikke helt billige.. Hvis jeg havde 10.000 kroner jeg ikke skulle bruge på noget ville jeg helt klart bestille skoene nedenfor.

English recap: Hey everybody! Last night as i was scolling through Instagram I saw an amazing picture from Nasty Gal. It was a pair of shoes and I had to find out where they were from. It turns out that they are from an African brand called Brother Veilles. Since they are so beautiful and handmade they are a little pricey.. If I had  $2000 I would definitely buy a pair!

 

I kan finde alle deres sko her!

Brother-Vellies_Maasai-Sandal-1

medium_checkers-erongo Mickalene_Thomas-Brother_Vellies-Birds-Shoe-591x739

 

58730.0.detail ehj

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trafik kegle!