Prom Outfit!

New in: Stine A Jewelry!

For et par uger siden tog jeg til kollektionssalg hos Stine A, som laver de smukkeste smykker! Køen var uendelig lang, men jeg endte med at få fingrene i disse to smukke ringe til en super pris. Det var ventetiden værd! (Desuden var der slik, hehe). Det er mine første Stine A smykker, men helt sikkert ikke de sidste. Hvad synes i om dem? 🙂

English recap: A  few weeks ago, I went to an outlet featuring Stine A jewelry. The queue was endless, but it was all worth it (mostly because they handed out candy, haha). I got my hands on these two beautiful rings, and I can’t wait to pair them with an outfit. Do you like the pieces? 🙂

DSC_0462

DSC_0467

DSC_0472

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Prom Outfit!