Trafik kegle!

Trafik kegle!

For en uges tid siden var jeg i Norge for at fejre min farmor, som fyldte 70. Hun er nordmand og har derfor sommerhus i Norge, som  vi altid besøger om sommeren. Hele familien var samlet, og det var en super hyggelig dag!

Eftersom huset ligger in the middle of nowhere i fjeldene var der ikke ligefrem lagt op til gallakjoler og stiletter, men jeg havde dog alligevel taget mine høje sandaler med, for jeg synes at de passer så godt til kjolen. Den er utrolig neon orange, så jeg fik flere gange af vide at jeg lignede en trafik kegle.. Det tager jeg som en kompliment! 😉

English recap: Last week I went to Norway to celebrate my grandmother who turned 70. The whole family was gathered, and it was such a great day! Since the house is in the middle of nowhere, we couldn’t really wear long gowns or stilettos, but I did however bring my high sandals. I think they go perfectly with my “traffic cone” dress! 😉

_DSC0705

_DSC0729

_DSC0734

_DSC0737

_DSC0751

 

Dress: Asos – Shoes: Asos – Bracelet: H&M 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trafik kegle!