Blobbicure!

Style Crush: Amalie Wessel!

I aftes var jeg til et Tommy Hilfiger event i Lyngby Storcenter. Der var hvidvin, lækker chokolade og selvfølgelig en masse fedt tøj! Tommy Hilfiger kan godt blive lidt for sporty til mig, men jeg synes, at deres efterårs items er rigtig smukke, og helt klart noget jeg kunne finde på at gå med. Bloggeren Amalie Wessel kom forbi og snakkede om tidens tendenser. Jeg har fulgt hende i lang tid, så det var lidt vildt endelig at møde hende. Hun var simpelthen så sød, og så har hun jo en fantastisk stil! Derfor blev jeg altså nødt til at dedikere et indlæg til hende. Jeg elsker at hun altid er så cool og afslappet, men på den der chic måde. Hvis i ikke har besøgt hendes blog endnu kan i tjekke den ud her!

English recap: Today I was at a Tommy Hilfiger event, and the lovely blogger Amalie Wessel came by to talk about the trends for fall. She was so sweet, and I always love her casual but chic style. If you haven’t checked out her blog, you can do it right here!

IMG_4672-kopi-002

18590_795659233887376_5168110045383091327_n_zpsgtwzafp5

090215_zpsmuczkafm

Alle billeder er fra Amalies blog Amaliewessel.dk

DSC_0943De to bloggere Amalie Wessel og Patrick Pankalla til Tommy Hilfiger event.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blobbicure!