FW Shows!

Hvisk event!

Et af de sidste events jeg besøgte under modeugen, var hos Hvisks showroom. Her viste de alle deres smykker frem, mens der blev serveret cocktails og lækkerier. Jeg kunne helt sikkert købe mig fattig i alle de smukke smykker, men jeg måtte desværre holde lidt tilbage.. Studiestart er lige rundt om hjørnet, og så har jeg bestilt en dyr lipgloss med hjem fra London. Den får i at se om et par dage 😉

English recap: One of the last events I went to during fashion week, was at the Hvisk showroom. They had all of their amazing jewelry on display, and cocktails and snacks were served. I could definitely spend all of my money in that showroom, but I had to hold back a bit. School’s beginning in just a few days, and I have just ordered an expensive lip gloss from London.. I’ll show you when I get it 😉

DSC_0302

DSC_0303

DSC_0305

DSC_0308

DSC_0310

Jewelry: Hvisk (get it here!)

2 kommentarer

 • Moments

  Åhh Hvisk laver så smukke smykker- kunne bestemt også købe mig fattig i dem.
  De bedste hilsner fra Ann-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lifestylebloggerne

  Lækre billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FW Shows!