Anniversary Outfit!

FW Shows!

Modeugen er desværre ved at runde af, men inden vi slutter, vil jeg vise jer nogle billeder fra de shows jeg overværede i går. Jeg var så heldig at få lov til at komme med til Ellen Pedersen og Barbara I Gonginis show, og nedenfor kan I læse en anmeldelse af hvert show.

English: Fashion week is coming to an end, but before we say goodbye, I wan’t to show you some pictures from the shows I went to yesterday. You can also read a review of the Ellen Pedersen and the Barbara I Gongini show. 

ELLEN PEDERSEN

Det første show jeg tog til var Ellen Pedersens. Hun arbejder udelukkende med herremode, men jeg er simpelthen så vild med hendes snit og materialer, så det gjorde mig ikke noget. Desuden er der flere af hendes styles som jeg sagtens kunne bruge i min garderobe, så man skal altså ikke være bange for herretøj! 😉

The first show I went to was Ellen Pedersen. She’s a mens wear designer, but that doesn’t stop me. I love the cuts and materials, and I would love to have some of the styles in my wardrobe. Don’t be scared of using mens fashion 😉

DSC_0011

DSC_0036

DSC_0953

DSC_0980

Det var et super flot show, selvom jeg må indrømme, at jeg savnede nogle prints eller lidt flere farver.. Gents spillede under showet, og det var jeg altså helt vild med! Live musik er bare lidt bedre. Alt i alt var det en fed oplevelse, som jeg ikke ville have noget imod at gentage!

The show was amazing, even though I felt like there was missing some colors or prints.. Gents were playing, and I loved that! Live music is just the best. Overall, it was a great experience, that I wouldn’t mind repeating. 

BARBARA I GONGINI 

Dette var mit andet Barbara I Gongini show jeg overværede, og det var en meget anderledes oplevelse. Det var en unik location, og det var jeg helt vild med! Der var både tøj til mænd og kvinder, hvilket var med til at gøre showet mere dynamisk.

This was my second Barbara I Gongini show, and it was a lot different from the first one. The location was very unique, which I was a big fan of. The male and female clothes made the show quite dynamic. 

DSC_0079

DSC_0087

DSC_0109

DSC_0140

DSC_0279

Her må jeg erkende, at fornøjelsen næsten blev for lang. Showet var forsinket (alt for meget efter min mening) og der var rigtig mange looks. Nogle gange kan man godt få for meget. Der var en del forskellige styles, og det var med til at gøre showet fedt. Og så selvfølgelig den rå location. Jeg var dog mere vild med hendes show i februar da det var “blødere” og mere kunstnerisk, men sådan er det jo en gang i mellem.

I have to admit, that the show was too long. They were quite late, and there was a lot of styles. However, they were all so different, which made it bearable.. That, and also the edgy location! I liked the last show better, since it was more artistic and softer in some ways.. That’s just how it is sometimes. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anniversary Outfit!