Frozen nails?!

New in: Robe Coat!

De sidste par måneder har jeg ønsket mig en rigtig ‘robe coat’ eftersom de har været over alt her i efteråret! Derfor var det sådan en jeg gik efter, da min søde farmor inviterede mig og min søster på jakke shopping. Til at starte med fandt jeg en smuk jakke fra Vero Moda (her) men de havde den desværre kun i grå. Heldigvis fandt jeg den helt perfekte sorte robe coat i Saint Tropez. Hvad synes i om den? 🙂

English recap: For the last couple of months I have been wanting a robe coat so badly! They have literally been all over the place this fall, and now I’m finally in on the trend too 😉 My lovely grandmother invited me and my sister to go coat shopping, because we needed some new coats for winter, and this is what I ended up getting. What do you think of it? 🙂

DSC_0281

DSC_0300

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frozen nails?!