Autumn polishes!

Wedding outfit!

Den 17/9 blev min bedste venindes storesøster gift, og jeg var så heldig at være inviteret til hele herligheden. Derfor drog jeg mod jylland tidlig lørdag morgen, for at overvære vielsen, og deltage i den efterfølgende fest. Det var en fantastisk dag i selskab med de dejligste mennesker. Derfor skulle jeg selvfølgelig også se ekstra festlig ud! Til vielsen bar jeg en fin mørkeblå kjole, som jeg har vist på bloggen før. Den kan I se her. Til festen måtter der gerne være lidt mere bling over mit outfit, så jeg valgte denne pyntede kjole. Jeg er vild med farven og at den er lidt indisk inspireret.. Hvad synes I? 🙂

English recap: On September 17, my best friend’s sister got married. I was so lucky to be invited to be a part of their big day. I don’t get to see my best friend or her family a lot, so I was so happy that I could spend the entire day with them. Of course I wanted to dress up for them, so I wore two dresses that day. During the ceremony  I wore a girly, dark blue dress that I have shown you before. You can see it right here. I changed before dinner in to something more festive. I love the color and the beading of this dress! What do you think? 🙂

DSC_0582

DSC_0586

DSC_0608

DSC_0612

DSC_0628

Dress: Virgos Lounge – Heels: Steve Madden – C lutch: Even & odd 

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn polishes!