OOTD - Last summer night

Autumn polishes!

Selvom vejret ikke er enig med mig, så er det altså efterår! Jeg har derfor samlet nogle af mine yndlingslakker, som jeg elsker at pryde mine negle med, når vejret bliver lidt køligere. For det meste er jeg til de mørke røde og lilla nuancer, men i år har jeg også fået sneget blå og grønne toner ind i min laksamling.. Selvfølgelig tilsat lidt glimmer 😉 Hvilke efterårsfarver forkæler I jeres negle med?

English: Even though the weather says summer, the calendar reads autumn! I am so ready for fall, and so are my nails, so I want to show you my favorite polishes for the cold season. I mostly wear red and purple this time a year, but I managed to get some blue and green polishes in to my collection this year.. Including some glitter of course 😉 Which colors do you prefer for fall?

DSC_0552Left to right: Essie: Stylenomics – OPI: Fly – Essie: Naughty Nautical 

DSC_0571Left to right: Nilens Jord: Mauve – OPI: Tease-y does it – OPI: William tell me about OPI

DSC_0574

 

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - Last summer night