Advent calendar gifts #1

Balmain inspired outfit!

En af mine yndlingsdesignere er kreativ direktør for Balmain, Olivier Rousteing. Jeg bliver simpelthen forelsket i alt hvad han laver, men desværre rækker SUen ikke til en Balmain item.. Heldigvis faldt jeg over denne kjole fra Boohoo, og den er jo super flot, og ret Balmain-ish, hvis jeg selv skal sige det. Derudover er den dejlig varm at have på, og den er derfor perfekt til denne årstid! Hvad synes I om outfittet? 🙂

English recap: One of my favorite designers is the creative director of Balmain, Olivier Rousteing. I just fall in love with everything he designs, but unfortunately Balmain items are pretty expensive.. I was so happy when I found this dress on Boohoo.com, because I think it is pretty Balmain-ish… It is so nice and warm to have on, and it is just perfect this time a year! What do you think of this outfit? 🙂

dsc_0086

dsc_0108

dsc_0142

dsc_0153

Dress: Boohoo.com – Coat: Saint Tropez – Scarf: Pieces – Bag: Pauls Boutique – Earrings: H&M

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advent calendar gifts #1