OOTD: Norwegian Nature!

Anniversary Outfit!

I sidste uge havde Nikolaj og jeg 3 års dag, og vi fejrede den på det smukke Bandholm Hotel. Vi havde en fantastisk aften, og derfor ville jeg selvfølgelig også gøre lidt ud af mig selv. Dagen før havde jeg fundet denne fine kjole fra Designers Remix, som passede perfekt til mine nyeste Valentino stiletter, som jeg stadigvæk ikke kan få øjnene fra! De er uden tvivl mine yndlingshæle! Hvad synes I om outfittet? ^^.

English recap: Last week, my boyfriend and I celebrated our 3-year-anniversary! It was an amazing day that we spend at Bandholm Hotel. Of course I wanted to look the best that I could, so I went out the day before our anniversary to buy a new dress. I found this pretty, asymmetrical dress from Designers Remix, which I paired with my favorite Valentinos! What do you think of the outfit? ^^.

   DSC_0893

DSC_0912

DSC_0917

20160804_104507

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Norwegian Nature!