New in: Nørgaard!

OOTD: Norwegian Nature!

Da jeg var i Norge måtte jeg selvfølgelig udnytte den smukke natur vi boede midt i. For det meste bærer jeg afslappet tøj når vi er i sommehuset, men da min farmor havde fødselsdag måtte jeg selvfølgelig hive en lidt finere kjole frem. Som I kan se i baggrunden, er vi omringet af fjeld, og selvom jeg havde medbragt mine stiletter, måtte jeg altså hoppe i et par wedges. De var lidt lettere at gå i 😉 Hvad synes i om billederne?

English recap: Back in Norway I had to take advantage of the beautiful nature that surrounded us. Usually, I wear casual clothes when I’m at our house, but when my grandmother’s birthday came around, I had to switch to something more formal. As you can see in the background, we are surrounded by hills and rocks, so I couldn’t wear my stilettos.. Thank God for wedges 😉 What do you think of the pictures?

DSC_0792

DSC_0815

DSC_0850

Dress: H&M – Wedges: Boohoo – Nails: Ciaté 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Nørgaard!