My Christmas nails!

Christmas Outfit!

Hvert år tager jeg ud for at købe en ny kjole til jul, men i år gik jeg garderoben igennem, og fandt denne smukke kjole fra Designers Remix, som jeg købte tidligere i år. Jeg gik efter et sort/rødt look, da jeg altid har røde læber juleaften, og så har jeg for nyligt købt disse julekugleøreringe, som selvfølgelig også skulle bruges inden julen var forbi. Jeg har faktisk lavet et par øreringe magen til disse af “ægte” julekugler, men de gik desværre hurtigt i stykker. De her er fra H&M, og hvis I er hurtige kan I måske finde dem på udsalg, nu hvor julen er ovre 😉

English recap: Every year I buy a new Christmas dress, but this year I took a look in my closet and found this beautiful dress from Designers Remix which I bought earlier this year. I was going for an all black/red outfit, since I wanted to wear these Christmas ornament earrings, which I bought a few weeks ago. If you’re quick, you might still be able to get them on sale, since Christmas is over 😉

dsc_0279

dsc_0283

dsc_0289

dsc_0311

dsc_0328

dsc_0343

Dress: Designers Remix – Bag: Chanel WOC – Heels: Christian Louboutin – Earrings: H&M

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Christmas nails!