OOTD - Mother's Day!

Prom Outfit!

I fredags var der gallafest på mit gymnasium, og det var uden tvivl den bedste gym-fest jeg har været til! Jeg brugte hele eftermiddagen på at gøre mig klar, og derefter kørte jeg op til skolen med min gallapartner Mathias, som er en af mine bedste venner. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre aften! Jeg valgte at tage en kort kjole på, da jeg allerede havde den hængende i skabet. Senere skiftede jeg til min grønne Balmain X H&M kjole på, som I kan se her! Under middagen havde jeg også mine Louboutin stiletter på for første gang.. Heldigvis skete der ikke noget med dem! 😉 Hvad synes I om mit outfit?

English recap: This friday I went to prom at my school, and it was the most amazing night ever! I had spend the entire day getting ready, and my date was one of my best friends. I couldn’t have wished for a better night! I chose to wear a short dress, since I already had it hanging in my closet. Later I changed to the Balmain X H&M dress, which you can see here! During the dinner I wore my Loubous for the very first time.. What do you think of my outfit? 🙂

_DSC0344

_DSC0350

_DSC0377

_DSC0405

_DSC0440

_DSC0445

Dress: Miss Nicolai – Pumps: Christian Louboutin – Clutch: Even&Odd 

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - Mother's Day!