New in: Beauty & a Book

Ghost Nails!

Nu er der under en uge til Halloween, og jeg glæder mig til at gå helt amok med mine negle på lørdag! Inden da får i det næstsidste design her i oktober, som består af små spøgelser. Jeg har aldrig lavet spøgelsesnegle, så det var rigtig sjovt at prøve noget nyt. Basen er en af de der “sand polishes” fra OPI, og den holder altså rigtig godt, og så er den jo super flot! Hvad synes I? 🙂

English recap: Halloween is less than a week away, and I can’t wait to go all in with my nails on saturday! Here’s one of my last October designs, featuring little ghosts. I have never done these before, but I think they turned out pretty cute. The base is one of the sand polishes from OPI, and I just love it! It takes a lot for it to chip, and it looks so pretty with the glittery sand. What do you think? 🙂

DSC_0100

DSC_0104

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Beauty & a Book