Pumpkin Nails!

New in: Beauty & a Book

I aner ikke hvor glad jeg er lige nu! Jeg har prøvet at få fat i en Christian Louboutin læbestift den sidste måneds tid, og nu er det endelig lykkedes! Min dejlige veninde købte den med hjem fra en tur til London, så der var jeg selvfølgelig lykkelig over! 😉 Desværre koster den 600 kr (!!) så jeg skal ikke have flere foreløbig, og jeg tør næsten ikke at prøve den på. Heldigvis er indpakningen kunst i sig selv, så den er jo smuk at have fremme. Hvis I er nysgerrige kan jeg sagtens lave et review af den.. bare sig til!                                                                                                                                                           Derudover har jeg også købt mig en ny bog, og det er altså ikke en der skal læses i, for den er fyldt med billeder. Det er nemlig Kim Kardashians Selfish, som er en bog fyldt med selfies af hende selv. Min kæreste synes, at det er noget af det mest meningsløse, der nogensinde er blevet produceret, men jeg synes nu, at det er en meget fin coffee table book 😉

English recap: You have no idea how happy I am right now! I have been looking for the new Christian Louboutin lipstick for a month, and now it’s finally mine! It costs £60 so I probably won’t get any more in the nearest future.. I can do a review if you would like to see that, to let you know if it’s worth the money 😉                                                              Besides my lipstick, I have gotten a new book; Selfish by Kim Kardashian. It is basically just a bunch of selfies taken by her, so there’s not much reading. My boyfriend think’s it’s the most ridiculous thing to spend money on, but I think it is a great coffee table book! 😉

DSC_0087

DSC_0089

DSC_0097

Lipstick: Christian Louboutin here – Book: Kim Kardashian Selfish here

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pumpkin Nails!