New in: Earrings!

Halloween nails!

Jeg tror, det er første gang i rigtig lang tid, at jeg kun har fået lavet ét halloween design i oktober måned.. Jeg har simpelthen bare haft så travlt de seneste par uger, så der har ikke været tid til at nørde med spindelvæv, blodsplatter og hvad jeg ellers plejer at komme på neglene denne tid på året. Jeg havde dog købt en stamping plate, kun med halloween designs, og jeg nægtede altså at lade den ligge i en skuffe et helt år.. Derfor fik jeg lige klemt en stamping session ind i kalenderen forleden eftermiddag, og jeg synes faktisk, at mine negle er blevet rigtig fine. Jeg kunne ikke vælge mellem græskarene og de søde spøgelser, så det blev til begge dele! Hvad synes I om dem? Har I noget uhyggeligt på neglene til halloween? 🙂

English: I think this is the first year I have only done one Halloween nail design in October.. I have just been so busy, so I didn’t have the time to play around with spider web or blood splatter like I usually do this time a year. I did however buy a new stamping plate, and I just couldn’t let it sit in a drawer for a whole year, so a couple of days ago, I sat down to make this year’s Halloween nails. I Couldn’t choose between the pumpkins and the little ghosts, so I went with both! What do you think of them? Do you have something spooky on your nails for Halloween? 🙂

dsc_0343

dsc_0350

Stamping plate: eBay – Orange polish: “Block orange” Barry M – Orange topper: “Woman’s Prague-ative” OPI – Black polish “liquorice” Essie – Black topper: “Tease-y does it” OPI

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Earrings!