Ghost Nails!

Halloween Nails!

Glædelig Halloween allesammen! Jeg er pt i gang med at gøre klar til i aften hvor vi får gæster, vi holder nemlig en lille Halloween middag. Her på årets sidste oktoberdag får I det 5. og sidste design i min Halloween serie. De her negle var faktisk rigtig nemme at lave, idet de fleste udsmykninger består af klistermærker, nitter og rhinsten. Det eneste jeg selv har tegnet er faktisk spindelvævet. Det er jo min første Halloween i min egen lejlighed, og jeg håber sådan at der kommer nogle børn forbi! Jeg har i hvert fald en masse slik klar, og ellers må jeg jo selv spise det 😉 Hav en dejlig aften allesammen!

English recap: Happy Halloween everyone! I am currently getting ready for tonight’s event – we’re having a Halloween dinner party! I just wanted to show you this year’s final scary design.. Not that it’s that scary, but it’s suitable for the holiday. This is my first Halloween in my own apartment, and I really hope that some kids will stop by. I have bought a lot of candy, and otherwise I’ll just have to eat it myself 😉 Have a wonderful night!

DSC_0151

DSC_0153

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ghost Nails!