OOTD: In Florence!

Halloween nails!

Halloween er kun et par dage væk, og selvom jeg ikke skal lave noget specielt på onsdag, så var jeg altså nødt til at pynte mine negle med lidt uhygge 😉 Det blev ikke til det helt store, men jeg fandt det lille skellet på en af mine stamping plader, og jeg kunne ikke stå for det! Hvad synes I om dem? Har I noget bestemt på neglene til Halloween? 🙂

English: Halloween is only a few days away, and even though I’m not doing anything special on wednesday, I had to add some spookiness to my nails 😉 I didn’t do a whole lot, but I found this little skeleton on one of my stamping plates, and I had to use it. What do you think? Do you have anything special on your nails for Halloween? 🙂

 

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: In Florence!