Italy in pictures - Part 2!

Halloween Nails!

Jeg plejer at være SÅ god til at have Halloween negle hele oktober måned, men i år måtte jeg desværre tilsidesætte mine negle, til fordel for skole, lektier og arbejde. Heldigvis havde jeg en fridag i sidste uge, så jeg kunne nå at lakere mine negle i ægte Halloween stil. Jeg valgte at bruge mit stempel sæt, da dette klart er det nemmeste. Det blev til et græskar på ringfingeren, og resten pyntede jeg med sten. Simpelt men fint, synes jeg. Har I noget specielt på neglene i dag? 🙂

English recap: I used to be so good at decoration my nails for Halloween all throughout October. This year, I didn’t have the time until a few days ago, just in time for the 31th. I chose to do some stamping, since this was the easiest way to create something creative. I did a pumpkin on one of my nails, and the rest i decorated with rhinestones. What do you think? Do you have something special on your nails this Halloween? 🙂

dsc_0086

 

dsc_0111

dsc_0133

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italy in pictures - Part 2!