DIY - Colorful Smyks earrings!

Autumn inspiration

Hej allesammen! Det er for alvor blevet efterår, og jeg er vild med det! Hvis der er noget jeg elsker, så er det frakker, støvler og andre styles i årstidens farver. Jeg har derfor fundet de lækreste items frem til jer i dag – både i den dyre og billige ende. Jeg har faktisk allerede købt en frakke der minder meget om den her i collagen, så den kommer I helt sikkert til at se mere til!

English: Hi everyone! The weather here in Denmark is getting colder, and I’m not complaining! I love boots, jackets and all of the other fashion items in autumn colors. I have found some of my favorite styles that I’m showing you today – both some expensive and some cheap items. I have already bought a camel colored coat, so you will definitely be seeing more of that!

1: Here / 2: Here / 3: Here / 4: Here / 5: Here / 6: Here

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Colorful Smyks earrings!