OOTD - Dark & stormy

Pearl inspiration

For et par uger siden viste jeg jer et ootd med en hjemmedekoreret perle t-shirt, og siden da er min kærlighed for perler kun vokset. Jeg har derfor kigget en masse hjemmesider igennem, for at finde de bedste items med perler. Jeg er især vild med trøjen, men Gucci tasken må være min yndlings.. Gid jeg havde råd! Hvad synes I om det? Bliver det lidt for meget, eller er i lige så vilde med perler, som jeg er? 🙂

English: A couple of weeks ago I showed you an ootd with a DIY pearl t-shirt, and since then, my love for peals has just grown bigger. I have gone through a bunch of websites to find the best beaded items for you guys. I really like the gray shirt, but my favorite item is definitely the Gucci bag.. If only I could afford it! Anyways, what to you think of the items? Are they too much, or do you love pearls as much as I do? 🙂

pearls 1. here /2. here / 3. here /4. here / 5. here / 6. here

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - Dark & stormy