Review - ABH liquid lipstick!

OOTD – DIY shirt!

Jeg har på det seneste været vild med DIY projekter, så da jeg forleden fandt en pose med sølvperler i Tiger, fik jeg en idé. Jeg gik i H&M og købte en sort t-shirt til 50,- og så kunne jeg ellers tage hjem og begynde på mit lille projekt. I starten var jeg lidt i tvivl, om jeg skulle sy perler på udskæringen, på ærmerne eller på tilfældige steder. Jeg valgte, at gå med ærmerne, og jeg synes, at resultatet er blevet super fint! Det tog ikke lang tid at lave, og så var det nemt at sy perlerne på, så alle kan være med. De havde flere forskellige perler i Tiger, så det er bare om at komme afsted, hvis man vil rekreere looket! Hvad synes I for øvrigt om det? Jeg synes, at outfittet passer perfekt til mine nye støvler, som jeg også er helt vilde med! 🙂

English recap: Lately I have been loving DIY projects, so when I found a bag of pearls the other day, I got an idea. I bought a black t-shirt at H&M and then I went home to begin my little project. I didn’t know if I wanted to sew on the pearls near the neckline, the sleeves or all over the shirt, but I decided to go with the sleeves. It was super easy to do, and I think the outcome is really cool. If you need something to do this Sunday, you should definitely make your own beaded shirt! 😉

dsc_0006666dsc_00111111dsc_0041 dsc_0075

Shirt: DIY – Skirt: Asos – Boots: Zara – Necklace: H&M – Clutch: Designers Remix – Sunglasses: RayBan

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Review - ABH liquid lipstick!