August highlights!

OOTD: Pink Queen!

Sommeren er forbi, men i dag får I et af mine yndlingsoutfits fra sommeren 2018. Pink er en af mine yndlingsfarver, så den her nederdel må helt klart være en af de smukkeste items i min garderobe. Jeg valgte at sætte den sammen med min “Queen” t-shirt for er nederdelen ikke en dronning værdig?! 😉 Derudover får I også min nye halskæde at se, som jeg fik af min kæreste på vores 5 års-dag. Jeg havde ønsket mig den i lang tid, så jeg er så glad for at jeg fik den i gave, da jeg længe har manglet en flot halskæde i guld. Hvad synes I om outfittet? 🙂

English: Summer is over, but today I’ll show you my favorite outfit from the summer of 2018. Pink is one of my favorite colors, so this skirt has to be one of the most beautiful items in my wardrobe. I chose to pair it with my “Queen” t-shirt, cause isn’t the skirt a queen worthy?! 😉 I also chose to wear my new necklace, that I got from my boyfriend on our 5 year anniversary. I’m so happy I got it, cause I have been longing for a gold necklace for a long time. What do you think of the outfit? 🙂

Skirt: Vero Moda – T-shirt: Noisy May – Bag: Gucci – Sandals: H&M – Necklace: Blackbird Hill Copenhagen – Bracelet: Dyrberg/Kern – Sunglasses: RayBan

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

August highlights!