Upgrade your summer wardrobe!

OOTD: Edgy Chanel

Engang imellem får jeg lokket min gode ven Christoffer til at tage billeder af mig til bloggen, og det kommer der altid et super godt resultat ud af! Han er super dygtig med et kamera, og så bliver han ikke træt af det efter tre billeder (i modsætning til min stakkels kæreste, haha). Jeg har jo ikke vist jer et outfit med min fine Chanel broche endnu, så det blev jeg altså nødt til på denne skydning. Jeg elsker at have den på med kjoler, men til dette outfit valgte jeg et lidt mere edgy playsuit og en mønstret kimono. Hvad siger I til det? Kan I lide outfittet og billederne? 🙂

English: Once in a while I get my good friend Christoffer to take my pictures, and he always does a good job! He’s an amazing photographer, and he doesn’t get tired after shooting three pictures (unlike my poor boyfriend, haha). I haven’t showed you an outfit with my pretty Chanel brooch, so I decided to do it for this shoot. I love to wear it with dresses, but as you can see here, I paired it with an edgy playsuit and a floral kimono. What do you think? Do you like the outfit and the photos? 🙂

Brooch: Chanel – Playsuit: Boohoo – Kimono: Asos – Bag: Gucci – Sunglasses: RayBan

 

 

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Upgrade your summer wardrobe!