OOTD: Dutch colors in Amsterdam

August highlights!

August er ved at være slut, og sikke en måned det har været! Jeg tror helt klart, at jeg kommer til at se tilbage på august som en af de bedste måneder i 2018.. Jeg har fejret 5-års dag med min søde kæreste, jeg har besøgt Amsterdam og Rotterdam, og så har jeg haft en fest til årets modeuge. Hvordan har jeres august været? 🙂

August is coming to an end, and what a month it has been! I definitely think that I will look back on August as one of the best months of 2018.. I have celebrated our 5 year anniversary with my boyfriend, I have visited Amsterdam and Rotterdam and I have had a blast at Copenhagen Fashion Week. How was your August? 🙂

Cocktails på en mandag.. Man må gerne når det er modeuge 😉 // Cocktails on a monday.. It’s okay when it’s fashion week 😉

Mama Kelly var uden tvivl et af højdepunkterne i Amsterdam! // Mama Kelly was without a doubt one of the highlights of our trip to Amsterdam!

Jeg kunne selvfølgelig ikke besøge Amsterdam uden at tage et smut forbi verdens eneste avocado restaurant, The Avocado Show // Of course I couldn’t go to Amsterdam without visiting the only avocado restaurant in the world, The Avocado Show

Jeg kunne sidde i flere timer og betragte de fine kanaler og de smukke bygninger i Amsterdam // I could sit for hours and look at the pretty canals and gorgeous buildings in Amsterdam

Jeg er ikke den store mester-bager, men jeg fik lavet de fineste kager med produkter fra Bagetid.dk. I kan finde silikoneformen her, smørcremen her, og rosetyllen her! // I’m not the biggest baker, but I made the cutest cakes with products from Bagetid.dk.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Dutch colors in Amsterdam