Found on eBay: statement earrings!

February highlights!

Hej allesammen! Jeg har i rigtig lang tid læst indlæg som “Hverdagsglimt” hos Rock Paper Dresses eller Emily Salomons “Små ting”, og de er faktisk blevet nogle af mine yndlingsindlæg at læse. Derfor har jeg valgt at lave min egen version, hvor jeg viser jer nogle highlights fra den forgangne måned. I må endelig give mig feedback, hvis det er noget, I også kan lide at læse, eller hvis I synes, at jeg skal holde mig til mine klassiske indlæg 🙂

English: Hi everyone! I read a lot of blogs, and one of my favorite kind of blog posts is where people share their everyday moments or hightlights of their week. Therfore, I have decided to bring a new series to the blog called “highlights”, which I will post at the end of each month. What do you think of that? Is it something you would like to see, or should I stick to my classic posts? 🙂

20180202_213113

Februar startede med et brag til Gulddrengs afskedkoncert – og der var selvfølgelig masser af guldkonfetti!  // February started with a bang and lots of confetti at a concert!

20180131_111425

Nyheder fra Hvisk, der kommer senere på året.. Jeg glæder mig! // New goodies from Hvisk that will be available later this year.. I can’t wait!

20180131_193817

Ingen modeuge uden drinks! // What is fashion week without drinks?!

20180213_101914

Efter to års pause var jeg endelig tilbage på ski, og det var fantastisk! // After a two-year break from skiing, I was finally back this month!

20180217_142056

Og selvfølgelig går skiløb og varm kakao hånd i hand 😉 // And of course you can’t say skiing without saying hot cocoa 😉

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Found on eBay: statement earrings!