Giveaway time!

OOTD: Dutch colors in Amsterdam

Jeg er hjemme igen efter en dejlig ferie i Amsterdam og Rotterdam, og I skal selvfølgelig ikke snydes for et par billeder fra turen. Jeg havde lokket min kæreste med på en af de smukkeste (og mest befærdede) broer i Amsterdam, så han kunne tage et par outfitbilleder af mig. Det var ikke helt nemt, på grund af alle de andre turister, men det lykkedes heldigvis. Jeg var iført mine nye bukser fra Gina Tricot, som selvfølgelig var i Hollands farver, nemlig rød, hvid og blå. Hvad synes I om outfittet? Og har I selv besøgt Amsterdam? 🙂

English: I’m home again after my trip to Amsterdam and Rotterdam, and I really want to show you a few pictures from the trip. I got my boyfriend to take a few outfit photos of me on one of the most beautiful (and busy) bridges in Amsterdam. It wasn’t that easy due to all of the turists, but we made it work, and I think that we got some really pretty photos. I was wearing my new pants, and of course they had to be in the dutch colors, red, white and blue. What do you think of this outfit? And have you ever been to Amsterdam? 🙂

Pants: Gina Tricot – T-shirt: Hvisk – Bag: Michael Kors – Sunglasses: RayBan – Shoes: H&M – Bracelet: Dyrberg Kern – Necklace: Blackbird Hill Copenhagen

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway time!