May highlights!

OOTD: Black and floral

Om sommeren er jeg for det meste til farverige outfits, men engang i mellem hopper jeg alligevel i noget sort. Jeg fik den fineste kjole i fødselsdagsgave i marts, og de broderede blomster gør kjolen ret sommerlig, selvom den er sort. Jeg smed selvfølgelig min nye Gucci taske over armen til dette outfit, da den passer til alt! Hvad synes I om outfittet? Kan I også finde på at gå i sort om sommeren? 🙂

English: During the summer time I usually like to wear colorful outfits, but ocationally I will wear black during summer. I got the prettiest black dress for my birthday, and the flowers on the top make the dress perfect for summer! Of course I chose to add my new Gucci bag for this outfit, since it goes with eveything! What do you think of it? Do you wear black during the summer months? 🙂

Dress: Asos – Bag: Gucci – Wedges: Asos – Sunglasses: RayBan – Necklace: Jane Kønig

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

May highlights!