New in: Gucci bag!

OOTD: Black and white!

Til min fødselsdag i marts fik jeg den smukkeste kjole fra H&M Studio Collection, og for et par uger siden kunne jeg endelig hoppe i den for første gang. Det var konfirmationsweekend, og vejret var fantastisk, så jeg havde ingen undskyldning. Kjolen var super lækker at have på, og den var bestemt ikke svært at style. Kjolen er stadigvæk tilbage i et par størrelser på H&Ms hjemmeside, så hvis I er interesserede i den, kan I tjekke den ud her. Hvad synes I om den? Kan I lide det specielle mønster? 🙂

English: Back in March I got the most beautiful dress for my birthday. It was from the H&M Studio Collection, and a few weeks ago I could finally wear it out for the first time. The fitting is so nice, and it’s so easy to style the dress,with things from my closet. It’s still available on the Danish H&M site, so I’m sure you can find it in your country too, if you would like to check it out. What do you think, do you like the dress? 🙂

dsc_0846

dsc_0878

dsc_0888

dsc_0913

dsc_0923

Dress: H&M – Bag: Chanel – Blazer: H&M – Pumps: Anna Field – Sunglasses: RayBan

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Gucci bag!