Dress up your bag!

OOTD – Dark & stormy

Og ja, her er det altså mit outfit jeg snakker om, og ikke vejret der er “dark and stormy”, da disse billeder blev taget på en fin solskinsdag i sidste uge. Mere af det, tak! En ting jeg elsker ved efteråret, er mørk makeup og især mørke læber. Jeg har netop købt en ny, mat læbestift fra Maybelline, som hedder “Divine Wine”, og den er simpelthen så smuk! Det er den, som I kan se her på billederne, og den kan klart anbefales, hvis I leder efter en ny, mørkerød læbestift til samlingen. Det er desuden første gang at jeg viser min nyeste Michael Kors taske in action. Hvad synes I om den? Jeg er så vild med, at man kan tage de røde items med ind i efteråret, for jeg kommer helt sikkert til at bruge den en del denne sæson! 😉

English: Yes, it’s my outfit that’s “dark and stormy” and not the weather, even though the weather has been crazy the last couple of weeks here in Denmark. One of the things I love about fall is the dark makeup, and especially dark lips. I just bought a Maybelline lipstick in “Divine Wine”, which is the one that you can see in these pictures. It is so beautiful, and I can definitely recommend it, if you need a new, dark lipstick. Besides that, this is the first time I’m showing you my newest Michael Kors bag in action, and I love the fact that you can bring the red color in to the fall, cause I’ll definitely wear this non stop for the next couple of months! 🙂

 

dsc_0140dsc_0154444dsc_0182dsc_0133dsc_0196

Jacket: Missguided – T-shirt: H&M – Jeans: Primark – Bag: Michael Kors – Lipstick: Maybelline – Boots: Zalando

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dress up your bag!