Blood Splatter Nails!

Halloween inspiration!

Halloween nærmer sig, og jeg elsker at browse igennem Tumblr, Pinterest og andre hjemmesider for at kigge på Halloween items. Derfor har jeg samlet lidt tøj og andre sjove Halloween ting, så i også kan få lidt inspiration, hvad enten i vil være fine eller festlige den 31 oktober 😉 Hvis i er lige så vilde med Halloween som mig, så har Asos et stort udvalg af tøj, accessories og sko som i helt sikkert skal tjekke ud! Det kan i gøre lige her!

English recap: Halloween is getting closer, and I have been loving to browse through Tumblr, Pinterest and other sites, to find inspiration. That’s why I have found a few Halloween inspired items that I wanted to show you. If you love Halloween as much as I do, you’ll have to check out Asos. They have a big collection featuring clothes, accessories and shoes for Halloween. You can do that right here!

Halloween

 


Balmain black dress, 23.200 DKK / Balmain party dress, 59.305 DKK / Orange top, 230 DKK / Pencil skirt, 395 DKK / Balmain black skirt, 8.505 DKK / Candy corn costume, 165 DKK / Giuseppe Zanotti booties, 3.635 DKK / ASOS tech accessory, 96 DKK / Matte lipstick, 195 DKK / Nars cosmetic, 130 DKK / Black home decor, 130 DKK

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blood Splatter Nails!