OOTD: Pink Queen!

Autumn favorites

Efteråret har meldt sin ankomst, og jeg er så småt begyndt at finde mine sweatre og halstørklæder frem. I går fik jeg mine nye vinterstøvler, så nu kan jeg faktisk slet ikke vente til, at det bliver koldere! Jeg elsker simpelthen efteråret og alle de smukke gyldne farver, så derfor har jeg sammensat en collage, inspireret af efterårsvejret, der er på vej. Hvad synes I om det? Er I også ved at finde jeres varmere tøj frem? 🙂

English: Autumn is on its way, and I am beginning to pull out all of my favorite sweaters and scarves. Yesterday, I got my new winter boots, so now I can’t wait for the weather to get colder! I really love autumn and all of the beautiful colors, which is why I made this collage, inspired by the autumn weather that’s coming. What do you think? Have you started to pull out your favorite autumn clothes yet? 🙂

 

/ 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Pink Queen!