OOTD - Mixing patterns!

How to style: H&M Conscious

I har sikkert allesammen set H&Ms nye conscious kollektion, der udkom i sidste uge, men her får I den altså igen. Eller, I får én af kjolerne, for jeg er fuldkommen forelsket i den lyserøde pailletsag, og derfor skulle den altså med i en collage. Jeg har tænkt lidt over, hvordan jeg ville style den, og hvis jeg havde frit valg på alle hylder, så skulle det altså være et komplet pink outfit! Hvad synes I om det? 🙂

English recap: I’m sure you have all seen the new H&M Conscious collection, but today I’m bringing it for you again.. Well, I’m bringing you one of the items, because I have fallen in love with the pink sequin dress from the collection, so I had to gather some pieces that I would style it with. What do you think about an all pink outfit? 🙂

 

 

collage-ny1

                                 1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - Mixing patterns!