My furry friend!

World War 3 outcome!

Jeps, jeg var en af de mange mennesker der lå i kø flere timer, for at få fat i Balmain x H&M kollektionen.. Og det var en krig! Jeg har virkelig aldrig set noget lignende. Der blev skubbet og hvinet og raget til sig.. Da jeg forlod butikken i Lyngby var der stort set ikke noget tilbage, men køen ude foran var stadigvæk uendelig lang. Jeg havde fra starten af haft øje på den grønne pallietkjole, og det var ulideligt at se hvordan de blev revet væk, da jeg stod i kø.  Heldigvis var der én tilbage da det var min tur til at blive lukket ind, og den fik jeg altså fingrene i! Tror i, at jeg var nervøs da jeg vendte mærket for at se størrelsen? Jeg var lige ved at tude, da jeg så at det var min størrelse.. Så nu hænger den altså hjemme hos mig, og jeg er SÅ glad for den! Fik i noget fra kollektionen? <3

English recap: Yup, I was one of those people who stood in line for several hours, to get the Balmain x H&M collection.. And it was a warzone! People ran and screamed and grabbed whatever they could get. When I left the store there was practically nothing left, but still an ongoing line of people. Right from the start i’ve had my heart set on the green sequin dress, and luckily there was one left when it was my turn to enter the store.. And I got it! I was shaking so much when I turned the lable to check the size, and I almost cried when I saw that it was my size.. So now it belongs to me, and I’m so glad I got it! Did you get anything from the collection? <3

DSC_0179

DSC_0180

DSC_0181

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My furry friend!