Nail foil!

OOTD: Anniversary!

Så er jeg hjemme igen fra Norge. Det var en rigtig dejlig ferie, selvom vejret ikke var det bedste.. I sidste uge havde min kæreste og jeg 2 års dag, og det skulle selvfølgelig fejres. Vi sejlede en tur ind til en lille by, og middagen stod på rejer og champagne. Dagen blev afsluttet med en fisketur, hvilket måske ikke er det mest romantiske, men det var dog hyggeligt alligevel 😉

English recap: I am home again from my vacation in Norway. The weather wasn’t great, but we had some great days anyways. Last week my boyfriend and I celebrated our 2 anniversary, and we had a really good time. We went sailing and we had shrimps and champagne in the evening. We went fishing afterwards which isn’t the most romantic thing to do, but it was still great to spend some time with him 😉

_DSC0017

_DSC0036

 

_DSC0048

 

Dress: Boohoo – Shoes: Boohoo – Sunglasses: H&M – Bag: Primark

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nail foil!