January Highlights!

OOTD: Black on Black

Jeg er netop vendt hjem fra en dejlig skiferie i Norge, hvilket er grunden til, at der har været så stille de sidste par uger. Dagens outfit er derfor heller ikke helt nyt, da vi skød disse billeder til modeugen i slutningen af januar. Jeg synes dog, at I skulle se billederne alligevel, da jeg er helt vild med blusen. Den er fra Y.A.S, men er købt i Røde Kors for 50 kroner! Jeg valgte at tilsætte mine røde slangeskindsstøvler, så outfittet ikke blev alt for sort i sort. Hvad synes I om det? 🙂

English: I just came back from a trip to Norway, which is why the blog has been so quiet for the past few weeks. Today’s outfit is not brand new, since we shot the photos at the end of January. I wanted to show it to you anyway, since I really love this blouse that I got from Red Cross for $8! I chose to add my red snakeskin boots, to make sure the outfit didn’t turn too black. What do you think? 🙂

Blouse: Y.A.S (Red Cross) – Jeans: H&M – Boots: Dorothy Perkins – Bag: By Malene Birger – Earrings: H&M – Necklace: Pilgrim – Bracelet: Dyrberg Kern – Lipstick: Chanel

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

January Highlights!