OOTD: based on a lipstick

OOTD: Norwegian nature

Hej allesammen! Vi er netop vendt hjem efter et par skønne ugers ferie. Vi havde ingen planer om at rejse sydpå denne sommer, så vi var bare glade for, at vi kunne tilbringe vores sommerferie med familien i Norge. Det meste af tiden gik med sejlture, badning og afslapning på terrassen, men den 17. juli fyldte min farmor 75, og hun skulle selvfølgelig fejres. Jeg havde derfor taget min Hope & Ivy kjole med, som jeg købte sidste år i forbindelse med et bryllup. Jeg synes den er perfekt til sommerens fester, og det er bestemt ikke sidste gang I kommer til at se mig i den. Hvor har I tilbragt jeres sommerferie? 🙂

English: Hi everyone! We have just returned from a few weeks of vacation. We had no plans to travel south this summer, so we were just happy that we could spend our summer in Norway with the family. Most of the time we went sailing, swimming or chilled out on the terrace, but on July 17th, my grandmother turned 75, which we of course had to celebrate. I had brough my Hope & Ivy dress, which I bought last year for a wedding. It’s perfect for summer parties, and it’s definitely not the last time you’ll see me in it. What have you been up to in your vacation? 🙂

Dress: Hope & Ivy – Hat: H&M – Bracelet: Dyrberg Kern

7 kommentarer

 • Oh my goodness this is the most beautiful look!

  lovely that you spend time with your family.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Your outfit looks fantastic! Norway sounds amazing!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Your hat is fab! Happy birthday to your grandma!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • What a lovely floral dress! Happy birthday to your Grandmother! it’s so nice you got to spend time with your family 🙂

  Hope you are having a good weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I have spent my vacation in the country where I live, in Italy therefore, we went to the seaside for a week and it was pretty nice.
  Your grandma reached such a beautiful age, congratulatios, really!
  I really love your dress, it goes perfect with that hat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • So effortlessly pretty <3

  Green Fashionista

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: based on a lipstick