Halloween Nails!

My furry friend!

Det er efterhånden et par måneder siden jeg købte min nyeste pels, men nu er det endelig blevet koldt nok til at gå med den. Det er en vaskebjørn fra Saks Potts, og jeg fik den til halv pris ved et sample sale! Den er helt vild blød, og jeg er tosset med farven. Da jeg stod i kø til butikken kunne jeg se noget pink, og det skulle altså bare være mit! Heldigvis var det en vidunderlig jakke i min størrelse, så det var altså skæbnen at den skulle ende hos mig 😉 Hvad synes i om den? Er farven lidt for meget?

English recap: It has been a few months since I bought my newest fur, but it has finally gotten cold enough to wear it. It’s a racoon from Saks Potts and I got it half off! I had to get it when I saw it from outside the store, and luckily it was my size.. I think thats what you call destiny  😉  What do you think of it? Is the color too much?

DSC_0113

DSC_0119

DSC_0125

DSC_0137

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween Nails!