New in: Marc by Marc Jacobs earrings

Nails and a furry friend

Det her indlæg består af lidt af et restparti.. Jeg sad og kiggede mine billeder igennem, og opdagede, at der er flere som jeg ikke har vist jer. Upsi.. De første billeder er faktisk mine nytårsnegle, som jeg lavede inden vi tog til Berlin. Jeg havde egentlig planlagt noget større og mere spændende, men det fik jeg simpelthen ikke tid til.. Så det blev til sorte negle med en masse glimmer, hvilket jeg også synes er festligt nok! De andre billeder blev taget omkring jul hvor jeg bar min muffedisse (verdens fedeste ord?!) som jeg faktisk har haft et par år. Jeg håber ikke, at i har noget imod denne omgang biksemad af et indlæg 😉

English recap: I must say that this post consists of a few leftovers.. I was looking through my photos the other day and I found out that I totally forgot to show you some pictures! The first pictures are from new years when I just painted my nails black and added some glitter. The other pictures are fom the Holiday period when i wore my.. Fur mittens? What do you call this in english? Let me know in the comment if you know, haha!

DSC_0462

DSC_0458

DSC_0344

DSC_0361

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Marc by Marc Jacobs earrings