Pineapple nails!

How to style a pink bag!

Hvis der er noget, jeg er blevet gladere og gladere for, så er det farvede tasker. Jeg har efterhånden en del neutrale tasker, så nu er jeg begyndt at kigge efter nogle farvede tasker, der kan pifte min garderobe op. Sidste år købte jeg en rød taske fra Michael Kors, og det har faktisk overrasket mig, hvor meget den kan styles med. Jeg tror, at rigtig mange tøver med at købe andet end sorte, grå og brune tasker, fordi de tror, at farvede tasker er sværere at style. Derfor vil jeg i dag vise jer, hvordan jeg styler en rosa taske, så I forhåbentlig kan få lidt inspiration. Jeg har taget udgangspunkt i den fineste russkindstaske fra Helm.nu og I kan finde den lige her!

English: If there’s something I have begin to love more and more, it’s colored bags. I do have a lot of neutral bags, so now I really want to invest in some colored bags that can spice up my wardrobe. Last year I bought a red Michael Kors bag, and it has actually surprised me how much it goes with. I think that a lot of people are scared to buy colored bags, because they think that they are difficult to style. That’s why I want to show you how to style a pink bag, so that you can get some inspiration. I have styled my outfits around this gorgeous pink bag from Helm.nu, and you can find it right here!

Første outfit er meget klassisk og er hold i sort og hvidt. Jeg er sikker på, at de fleste kan sammensætte et outfit, der minder om dette, og det er selvfølgelig oplagt at tilsætte en farvet taske til sådan et klassisk outfit, for at gøre det lidt mere interessant.

The first outfit is very classic, and I’ve kept it in black and white colors. I’m sure that most of you can create an outfit like this with items from your own wardrobe, and a colored bag can make the outfit so much more interesting. 

Bag: Helm.nu – Shirt: Primark – Jeans: H&M – Loafers: Asos – Earrings: Jane Kønig

Andet outfit er lidt mere farverigt, da jeg har valgt at style tasken med en blomstret, lyseblå kjole, og et par lyserøde loafers. Den støvet rosa farve på tasken gør, at man faktisk kan style den med de fleste andre farver og prints, og jeg synes især, at den passer godt med den lyseblå farve på kjolen.

The second outfit is a bit more colorful since I have styled the bag with a floral, light blue dress, and a pair of pink loafers. The dusty rose color of the bag actually makes it really easy to style with other colors, and especially this light blue dress. 

Bag: Helm.nu – Dress: Boohoo – Loafers: H&M – Necklace: H&M – Earrings: Jane Kønig

 

*Sponsored by Helm.nu. All opinions are my own.

 

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pineapple nails!