April highlights!

My Elle Style Awards outfit!

I torsdags var jeg til Elle Style Awards i DR Koncerthuset, og det var en fantastisk aften fyldt med glitter, glamour og masser af champagne. Årets tema var disco, så jeg skulle selvfølgelig have et outfit på, der passede ind. For en måneds tid siden købte jeg en blazer-kjole i Zara, og den måtte jeg altså bare have på! Jeg var desværre alene hjemme, da jeg gjorde mig klar, så jeg fik ikke taget outfit billeder i torsdags. Til gengæld hoppede jeg i kjolen igen i går, så min kæreste kunne skyde et par billeder af den, for den skal I altså ikke snydes for! Jeg glæder mig allerede til at jeg skal have den på igen, haha.. Hvad synes I om den? Og var I selv til Elle Style Awards, eller har I set showet på nettet? 🙂

English: Last Thursday I went to the annual Elle Style Awards here in Copenhagen, and I had an amazing evening filled with glitter and lots of champage. This year’s theme was disco, so I had to wear something that would fit in with the theme, so I went with a blazer dress from Zara that I got a few weeks ago. Unfortunately, I was home alone when I got ready, so I didn’t get to shoot any outfit photos on the night. I did however jump into the dress again yesterday, because I just had to show you the outfit. What do you think? 🙂

dsc_0002

dsc_0018

dsc_0037

dsc_0044

dsc_0060

Blazer dress: Zara – Pumps: Anna Field – Clutch: Even & Odd

4 kommentarer

 • That blazer-dress is beautiful! I love how shiny and glisteny it is! Definitely and eye-catcher. I also like how it’s very structured and a bit masculine and feminine!

  http://www.beingisabella.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Normcore Rebel

   Thank you Isabella, this is definitely one of my favorite dresses! 🙂

   -Nikoline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du så simpelthen så laber ud i den kjole. Perfekt disco-chic <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Normcore Rebel

   Ihh hvor er du altså sød Louise <3 Og du så jo selv SÅ elegant ud i din flotte kjole!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April highlights!