New In: NYX Makeup!

Birthday Outfit!

Så har jeg altså taget hul på mit sidste teenageår.. Yikes! Jeg kunne fejre min 19 års fødselsdag i går, og jeg havde en fantastisk dag! Heldigvis havde jeg fri fra skole, så jeg kunne nyde dagen med mine venner og familien. Derfor tog mine venner og jeg ind til byen for at skyde nogle billeder af mit outfit. Jeg havde egentlig ikke planlagt at jeg skulle have sort på, men altså, tøjkrise you know.. Derfor fik jeg også luftet min pink pels og min Louis taske som jeg stadigvæk er forelsket i. Hvis i har lyst til at se, hvad jeg fik i gave, kan jeg sagtens lave et indlæg næste gang 🙂

English recap: I am currently running on my last year as a teenager.. Yikes! Yesterday I turned 19, and I had an amazing day. I spend it with my friends and family, and they spoiled me a lot! One of my dearest friends were kind enough to shoot some pictures of me, so that I could show you my outfit. I paired one of my LBDs with my pink fur, and of course I couldn’t go out without my Louis bag 😉 If you would like to see what I got, I would love to show you in another post 🙂

DSC_0906

DSC_0948

DSC_0981

Dress: Topshop – Fur coat: Saks Potts – Bag: Louis Vuitton – Boots: Boohoo 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In: NYX Makeup!