What to buy in 2017!

OOTD – Monochrome!

I sidste uge fik jeg luftet min nye Chanel taske for første gang, og jeg er vild med det elegante touch den fik tilført mit outfit. For at det ikke skulle blive alt for sort/hvid kedeligt, hev jeg min yndlings røde læbestift frem, som selvfølgelig også endte på min hvide skjorte.. Jeg ville rigtig gerne have taget billederne foran den smukke marmorkirke, men der var vejarbejde lige foran indgangen, og det ser altså ikke særlig elegant ud! Jeg synes dog, at billederne blev rigtig fine, på trods af mine røde hænder.. Jeg kan love jer for, at det var koldt uden jakke på! Hvad synes I om billederne? 🙂

English recap: Last week I took my new Chanel bag out for the first time, and I just love the elegant touch that it brings to the outfit. To make it less boring, I pulled out my favorite red lipstick, and of course I got it all over my white shirt.. I really wanted to shoot the photos in front of the beautiful church, but they were doing construction work right outside, and it wasn’t that cute! I still think that the pictures turned out great, despite of my red hands.. It was cold, I tell you! What do you think of the pictures? 🙂

niko

niko3

skaermbillede-2017-01-25-kl-16-19-03

skaermbillede-2017-01-25-kl-16-28-49

niko2

Shirt: Primark – Bag: Chanel – Jeans: Primark – Boots: Boohoo.com – Lips: Chanel Rouge Allure 104

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to buy in 2017!