Princess nails!

OOTD: Winter red

Hej allesammen! Jeg vil bare lige vise jer et outfit, som jeg havde på for et par uger siden, da jeg var til bryllupsmesse (helt normalt når man ikke engang er forlovet, haha!). Det var en kedelig, grå dag, så jeg tog min fine, røde jakke på, som altid kan gøre et outfit lidt mere interessant. Jeg glæder mig allerede til mit næste outfit post, som kommer til at være fra modeugen, som jo kun er et par dage væk! Kan I have en rigtig god søndag derude! 🙂

English: Hey everyone! I just wanted to show you an outfit I wore a few weeks ago, when I went to a wedding fair in Copenhagen (I’m not engaged but whatever, haha!). It was a grey day, so I decided to wear my red jacket that can make any outfit a little more fun. I’m already looking forward to my next outfit post which will be from Copenhagen Fashion Week, which is only a few days away! Hope you’re all having a great Sunday! 🙂

dsc_0755 dsc_0762 dsc_0765

Jacket: Givenchy – Bag: Louis Vuitton – Jeans: Primark – Boots: Zara – Shirt: ze-ze

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Princess nails!