CPH street style!

OOTD: Fashion Week!

Det er efterhånden et par uger siden, men jeg har endnu ikke fået vist jer mit yndlingsoutfit fra modeugen. Jeg havde egentlig lyst til at have noget farverigt på, men jeg endte med at hoppe i min nyeste Mads Nørgaard trøje. For at der skulle ske noget, valgte jeg en ternet nederdel og min fine Marc by Marc Jacobs taske. Da vi skulle skyde billederne øsede det ned udenfor, så jeg måtte være lidt kreativ.. Vi var til fødselsdag hos Nikolajs familie, som netop har fået lavet en tilbygning til deres hus, og det var helt perfekt! I skal altså ikke tro at vores lejlighed lige pludselig ligner noget fra et interiør magasin, hehe 😉

English recap: Fashion week ended a few weeks ago, but I still haven’t shown you my favorite outfit from that week. I really wanted to wear something colorful, but I ended up wearing all black and white, haha! I paired a striped top with a tartan skirt to make sure that it didn’t get too boring. It was pouring down when we wanted to shoot the photos, so we had to do it inside. Luckily, we were at a birthday party with Nikolaj’s family, and they had just added an extension to their house. So before you ask; no, our aparment does not look like something from an interior magazine, haha 😉

DSC_0327

DSC_0335

DSC_0337

DSC_0357

DSC_0379

DSC_0385

Shirt: Mads Nørgaard – skirt: Asos – bag: Marc by Marc Jacobs – necklace: Vero Moda – earrings: Hvisk – Jacket: Buch Copenhagen 

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPH street style!